گل ، گیاهان زینتی ، باغبانی

انگور دریایی

دوشنبه, ۲۸ دی ۱۳۹۴، ۰۶:۲۵ ب.ظ

انگور دریایی گونه ای از گیاهان گلدهنده است که به خانواده هفت بندیان تعلق دارد. این گونه گیاهی بومی نواحی ساحلی گرمسیری آمریکا  و مناطق کارائیب که شامل جنوب فلوریدا ، باهاماس و برمودا می باشد. 

خصوصیات ظاهری :

انگور دریایی درختچه ای دراز است و در تابستان میوه می دهد. تا ارتفاع 8 متر رشد کرده و تنی ی درخت نرم و زرد مانند است.برگها پهن و متناوب بوده و دمبرگ کوتاهی دارند. میوه ها حدود 2 سانتی متر قطر داشته و این میوه ها در خوشه های بزرگی ظاهر می شوند. میوه به تدریج که می رسد به رنگ بنفش نزدیک می شود. 

انگور دریایی گیاهی دو پایه بوده و گلهای نر و ماده ی آن در روی پایه های متفاوتی ظاهر می گردند. بهمین علت گرده افشانی متقاطع برای تولید بهتر میوه نیاز است. زنبور عسل یا دیگر حشرات به گرده افشانی آن کمک می کنند. 

گلها معطر هستند. این گیاهه همیشه سبز می باشد. 

شرایط محیط رشد:

انگور دریایی می تواند تا درمای تقریبا 2 درجه سانتی گراد را دوام بیاورد. این درخت توانایی تحمل انجماد را ندارد. برگ ها قبل از پژمرده شدن به رنگ قرمز در می آیند. بذور آن باید سریعاً کشت گردند ، نباید بذور زیاد انبار گردند. 

انگور دریایی از گیاهانی است که به باد مقاومت دارد ، بطور متوسطی به سایه نیز مقاوم است و توانایی زیادی در مقاوت به شوری دارد. به همین خاطر در لبه های خطوط ساحلی کشت می گردد.

 از لحاظ نوری باید در آفتاب کامل تا نیم آفتاب باشد. به خشکی نیز مقاومت داشته و می تواند در مکانهای کم آب دوام بیاورد. 

خواص درمانی و کاربردهای صنعتی: 

انگور دریایی به عنوان گیاهی زیبا در فضای سبز ساحلی کشت می گردد. در واقه از آن بع عنوان گیاه زینتی نیز نام برده می شود. میوه ها بسیار خوشمزه و می توان برای تولید مربا از آنها استفاده گردد. به عنوان تازه خوری نیز بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد. چوب انگور دریایی به عنوان هیزم برای آتش قابل استفاده است. 

همچنین برای ساخت ذغال و نیز صنایع چوبی همچون قفسه و مبل سازی کاربرد دارد. استفاده از فراورده و سرکه میوه ها در غذا سبب طعم ترش و دلپذیر در غذاها می گردد. شیره ی این میوه در غرب هند و جامائیکا برای رنگ کردن و دباغی کردن چرم مصرف زیادی دارد. کاربرد دیگر برای انگور دریایی ، انتخاب آن در تولید بونسای می باشد. 

در بحث دارویی قابل ذکر است که عصاره ی متانولی آن ترکیباتی همچون ساپونین ها ، پلی فنول ها و تانن ها را نشان داده است . تنه درخت ، شاخه ها و ریشه انگور دریایی تانن زیادی دارد. عصاره این گیاه آنتی باکتریال و ضد قارچ است.  

نحوه تکثیر گیاه : 

روش تکثیر انگور دریایی از طریق کشت بذر و قلمه زنی می باشد. قلمه ها از شاخه های جوبی گرفته شده و در بستر مناسب جهت ریشه زایی قرار داده شود. 

جهت تکثیر از بذر نیز باید بذر انگور دریایی را مستقیماً در زمین اصلی و در پاییز کشت کرد. 

مهاجرت استرالیا

موسسه تداوم نسل سپید

مهاجرت استرالیا + مهاجرت به استرالیا + مشاوره مهاجرت استرالیا + ارزیابی ویزای استرالیا + ویزای اسکیل ورکر استرالیا + ویزای استرالیا کلاس 189 + ویزای استرالیا کلاس 190 + ویزای استرالیا کلاس 489 + مهاجرت استرالیا + ویزای توریستی استرالیا + اسسمنت ویزای استرالیا + هزینه مهاجرت به استرالیا + ویزای توریستی استرالیا + تحصیل در استرالیا + اقامت دائم استرالیا + مهاجرت استرالیا +

www.tnsvisa.ir
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۱۰/۲۸
نسترن سعادت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی